Vinotéka na Instagramu Vinotéka na Facebooku Vinotéka na YouTube

Mapa webu » Akce » Jste nachlazeni? Pak si vyberte z naší nabídky čajů Oxalis

Jste nachlazeni? Pak si vyberte z naší nabídky čajů Oxalis

Ajurvédské čaje

Ajurvédské čaje jsou skupinou bylinných čajů, které se připravují přibližně z 50 různých bylinek. Jejich konkrétní výběr a vzájemný poměr vytvářejí specifické čaje, které jsou už po staletí využívány ve východní medicíně. V naší nabídce najdete ajurvédské čaje, které přispívají k celkové pohodě organismu. Objednejte si i Vy ajurvédský čaj (Yogi Kašmír, Yogi BIO,...), se kterým se budete cítit zase o něco lépe.

Ajurvédský čaj

Ájurvédský čaj Citrón - zázvor

Složení:
zázvor (min.79 %), vousatka citrónová, citrón (min.5,9 %), přírodní aroma. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů.

Doporučený způsob přípravy:
vroucí vodou zalijte čaj v poměru 1,5 dl na 1 zarovnanou čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte.

Země původu: Česká republika

Maté čaje

Maté čaj je připravován z drcených lístků cesmíny paraguayské, která roste v Jižní Americe. Čaje maté mají velice charakteristickou chuť, kterou si často oblíbíte až při druhém či třetím pití. Obsahuje antioxidanty, vitamíny a kofein. Vychutnejte si svůj maté čaj tradičním způsobem – z kalabasy a s bombillou, které si také u nás můžete zakoupit.

Maté čaj

Mate Energy drink

Složení:
mate (min.62,9%), pravý zelený čaj Pu-Erh, ananas (ananas, cukr, regulátor kyselosti kyselina citrónová), kolové ořechy, aroma, dřevina Muira Puama, ženšen, chrpa. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů.

Doporučený způsob přípravy:
vodou o teplotě 80°C zalejte čaj v poměru 1,5dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Upozornění: Není vhodné pro děti.

Země původu: Brazílie

Ovocné čaje

Ačkoliv ovocné čaje nejsou v pravém slova smyslu skutečnými čaji (nevyrábějí se z čajovníku), našli si pro svoji neodolatelnou chuť své pevné místo na našem jídelníčku. Vedle černých čajů jsou v západním světě nejvíce konzumovanými čaji vůbec. Sypané ovocné směsi zalité horkou vodou mají velice výraznou lahodnou chuť, kterou si oblíbí všichni milovníci sladších nápojů. Ovocné čaje jsou vhodné také pro přípravu ledových čajů a čajů s kousky ovoce. Kvalitní ovocné čajové směsi najdete také v naší nabídce na Oxalis.cz.

Ovocné čaje

Skořice - jablko - ovocný čaj

Složení:
jablka (min.33%), ibišek, šípek, pomerančová kůra, skořice (min.2%), aroma. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů.

Doporučený způsob přípravy:
vvroucí vodou zalejte čaj v poměru 2,5dl na 2 čajové lžičky, pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 5-8 minut louhovat. Poté přeceďte.

Země původu: Česká republika

Rooibos červené čaje

Červené rooibos čaje jsou nápoje vyráběné z jihoafrické rostliny Aspalatus Linearis, pěstuje se hlavně v Jihoafrické republice. Od se liší způsobem výroby: červený rooibos je fermentovaný, zelený nikoliv. Rooibos čaj se může pochlubit velice lahodnou chutí. Čaje rooibos v podstatě neobsahují kofein, jsou tedy vhodné i pro děti, a naopak obsahují velké množství železa.

Roibos červený čaj

Rooibos Citrus-zázvor

Složení:
rooibos (min.77,7%), pomerančová kůra (min.3,8%), papája (papája, cukr, zpevňující látka chlorid vápenatý, regulátor kyselosti kyselina citrónová), aroma, červený pepř, santalové dřevo, zázvor (min.1,9%), ženšen, květy pomerančovníku, chrpy a levandule. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů.

Doporučený způsob přípravy:
Příprava: vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte.

Země původu: Jihoafrická republika

Navštivte naše vinotéky a vychutnejte si lahodný čaj!


Další akce a novinky

11.09.2023 Burčáková sezóna zahájena !!!
02.05.2021 Jsme na Dáme Jídlo a Wolt !
09.11.2020 PPL ParcelShop v obchodním centru Borská Pole
23.08.2017 PPL ParcelShop

Seznam všech akcí zde »